A nuk ka arritur Shqiperia rezultatet e saj me te mira me trajneret e huaj qe kemi pasur kohet e fundit?
A nuk ka arritur Shqiperia rezultatet e saj me te mira me trajneret e huaj qe kemi pasur kohet e fundit?
Armando Duka = Nje oligark tipik i afferave korruptive !!!
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
Ti brari je hedh knej nga futbolli tani?
Ik merru me Salen dhe Edin se smer vesh nga futbolli ti, leri per te tjeret keto.
Nuk mendoj qe e ka fajin vetem Armando Duka per rezultatet e dobta, ne rradhe te pare faji bie mbi lojtaret dhe trajnjerin.
Ne kohen e Brigelit qe kemi pase rezultatet te mira Duka ishte president dhe atehere.
Armando Duka eshte fajtori kryesor pe keto arsye
- Perzgjedhja e trainereve
Traineret e huaj qe nga Dosena e deri tek Han jane zgjedhur posacerisht nga Duka.Me perjashtim te Brigelit te gjitha zgjedhjet etjea rezultuan te gabuara sese traineret e zgjedhur ishin ca deshtake (ketu parjashtohet Baric) dhe trainere qe asnjehere nuk kerkonin fitore, por mjaftohesin m barazime te pa vlera- Niveli i ulet i Kampionatit Shqiptar
Kampionati Shqiptar me ardhjen e Dukes ka rene ne pikiate.Dhjetra ndeshje te perfolura si te trukuara,gjyqtare te pa afte dhe shkallet e stadjumeve qe jne perhere bosh.Konfliktet me Stadiumin Qemal Stafa si edhe shitje e biletave netreg te zi (kujto deklaratat e Tifozave Kuq e Zi)- Perzgjedhja e futbollisteve
Vete ish kapiteni Tare ka akuzuar Duken se po ben afera ne zgjedhjen e futbollisteve.Po ju kujtoj deshtimin e ambasadoreve qe Duka kishte cuar neper kampionatet e huaja dhe skandalin me Sotir Ninin qe Ruci i Dukes nuk e propozoi asnjehere per ekipt zinxhir te Shqiperise sepse ky luante me Panathinaikosin dhe jo me Olimpjakosin ku Ruci kishte nje kontrate personale.Mos berja e mundur qe Valon Berhamit ti jepej pasaporta Shqiptare si edhe Blerim Xhemajlit.Lenia jashte Kmbetares m dashje te Dukes te futbollisteve Murati,Haxhi,Bushi,Tare sepse keta nuk i shkonin pas avazit.Perfshirja e lojtareve theht pr efekt kartoni, sepse nje grumbullim me ekipin kombetar rit vleren e kartonit per lojtaret qe shiten mepas ne kampionatet e huaja.- Perfshirja ne afera koruptive ne ndeshjet e Kombetares
Nuk mund te harohet lehte humbja ne Rumani.Pergjegjesia eshte direkt e Dukes
Ajo ndeshje ishte trukim i vertete, nje zot e di sa ka fituar Duka me ate koeficen qe kishte rezultati.- Ka konflikt interesi me drejtimin e futbollit ne Shqiperi
Duka ka te drejten si biznesmen per paketen sportive Super Sport se bashku me TOP Channel.Si biznesmen nk i lejohet te drejtoje nje organizem sportiv sepse lidhet drejtperdrejt me futbollin.Keshtu ai ka kapur gazetat sportive ku reklamon Super Sportin dhe dy televizionet Klan dhe Top Channel sepse ju shet atyre te drjeten e kampionateve te huaja.- Punesimi ne FSHF
Ne FSHF jane punesuar nje sere njerezish te pa afte.Kjo shihet qarte ne rezultatet e punes se tyre qe nga Hito Hitaj e deri tek Shulku qe jane thjesht masha ne duart e Dukes,por edhe te tjere.Ata nuk largohen kur nga puna, por riciklohen brenda ne administrate duke vegjetuar atje.
Pak histori: eshte propozuar ne krye te FSHF-se nga Myftar Cela i Vllaznise ( i ndjere) duke qene se ishe vellai i Ish Ministrit te Bujqesise Agron Duka.
Ndryshuar për herë të fundit nga Bel ami : 24-04-2009 më 23:07
... E ku thuhene ne karte
Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!
dhe pike.Duhet ta lere kombetaren
SHQIPERIA MBI TE GJITHA
1. Brigeli me sa di unë arriti rezultatet më të mira që ka arritur kombëtarja jonë ndonjëherë. Dossena nuk mund të gjykohet fare se nuk ndjeti shumë në krye të kombëtares. Baric gjithashtu arriti rezultate të mira. Vetëm ky hollandezi doli kot.
2. Kampionati shqiptar ka nivel të ulët në krahasim me vende të tjera, por ama ta krahasosh me 5 vite më parë ka ecur shumë para. Janë rregulluar pothuaj të gjithë stadiumet. Ka disa sezone që kampionati është i bukur dhe me rivalitet. "Qemal Stafa" nuk ka lidhje me FSHF, është shoqëri aksionere.
3. Tare më parë shahej se rrinte në kombëtare vetëm prej Dukës, kurse pastaj doli që iku se nuk e donte Duka. Për Muratin mendon se duhej të thirrej kur luante në kategori të dytë greke?
Për talentet jashtë vendit po jam dakort. Mund të kishin bërë punë shumë më të mirë. Megjithatë jo për tipa si Behrami e Nini, po për shumë e shumë të tjerë.
4. Ndeshja me Rumaninë nuk ka pasur asnjë trukim. Se ishte rezultat i papritur, s'do të thotë që kishte trukim. Shqipëria biles në pjesën e parë po luante shumë fort dhe ju afua dhe golit.
Është çudi që flasim për trukim vetëm kur ka rezultate surprizë në dëmin tonë, dhe jo kur janë në favorin tonë.
5. Aty ke të drejtë që ka konflikt interesi dhe jam i sigurtë që ka bërë miliona që kur ka ardhur në krye të kombëtares.
6. Dhe për punësimin ke të drejtë. Shumica janë me mik dhe janë servila, po nuk besoj se është ndonjë çudi e madhe kjo.
Krijoni Kontakt